Muziek&Zo is als muziekschool begonnen, maar al gauw werd het aanbod aan lessen en workshops steeds uitgebreider, omdat er bij het maken van muziek nou eenmaal heel veel andere interessante dingen komen kijken.

Daarnaast produceert Muziek&Zo tegenwoordig ook liedjes en muziekvideo’s voor professionele artiesten. Dit alles is mogelijk doordat wij beschikken over een moderne geluidsstudio en eigen theaterzaal.

Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid om professioneel entertainment voor verschillende gelegenheden bij ons te boeken.

Ons team bestaat uit:

Herman:
Na zijn afgeronde studie aan de HEAO, besloot hij het roer om te gooien en aan een compleet andere carrière te beginnen. Na 6 jaar studie aan het Conservatorium studeerde hij in 1997 af als docent en uitvoerend slagwerker/percussionist en drummer. De afgelopen 20 jaar heeft hij in verschillende professionele bands meegespeeld en met meerdere bekende artiesten mogen samenwerken, waaronder: Marco Borsato, Frans Bauer en Lee Towers. Herman heeft 15 jaar geleden zijn eigen professionele band, genaamd Sèz-You Showband, opgericht en heeft daarmee door heel Europa optredens mogen geven.
Al deze optredens waren een enorme leerschool en alle kennis die hij tijdens deze geweldige tijd heeft mogen opdoen, wil hij nu graag doorgeven.
Vandaar dat hij de muziekschool Muziek&Zo heeft opgericht. Hij geeft zelf de drumlessen, tecknieklessen, doet de bandcoaching en begeleid samen met Daniëlle de Combo’s.

Daniëlle: 
In 2008 is zij afgestudeerd aan de Frank Sanders’ Akademie voor musicaltheater in Amsterdam. Tijdens deze opleiding heeft ze zanglessen gevolgd voor ‘lichte muziek’ volgens het Estill Voice Training System. Om haar kennis te verbreden heeft ze zich daarna ook in Complete Vocal Technique verdiept.
Ze is vooral gespecialiseerd in musical- en popzang.
Tijdens en na haar studie is zij werkzaam geweest in o.a. ‘De Efteling’, ‘Disneyland Parijs’, heeft zij op een Cruiseschip gewerkt als zangeres/danseres en momenteel speelt ze in een educatieve kindertheatervoorstelling en zingt ze sinds 3 jaar in een professionele Showband die door heel Nederland tourt.
Naast het optreden geeft ze regelmatig musicalworkshops en werkt ze samen met Muziek&Zo, waar ze de individuele zanglessen, ‘Popkoor’lessen en theaterlessen verzorgt en samen met Herman de ‘Combo’s’ begeleid.

Mathijs:
Al van jongs af aan wist hij dat hij iets met muziek wilde gaan doen. Toen hij 8 jaar was wilde hij in plaats van op voetbal, graag op AMV-les om blokfluit te leren spelen. Altijd als er op de middelbare school of ergens anders in mijn omgeving iets met muziek te doen was, wilde ik graag meedoen: altijd pianospelen en met muziek bezig zijn.
Hij heeft in die tijd veel koren begeleid en aan diverse theaterprojecten door heel Nederland meegewerkt. Ook maakte hij arrangementen en orkestraties voor verschillende orkesten, koren en theaterprojecten.
Met een voorliefde voor theater- en filmmuziek ga ik graag op zoek naar de sfeer die de muziek en arrangementen met zich mee kan brengen en de impact die muziek heeft op ons gemoed.
Momenteel speel ik toetsen bij Sèz-You Showband en om iedere avond weer al die mensen aan het dansen te krijgen en zien dat ze genieten van de energie die een band uitstraalt geeft een geweldige kick. Binnen Muziek&Zo verzorgt Mathijs de piano- en keyboardlessen.

Mark:
De gitaar is zijn instrument en hij is sinds kort afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle. Hij speelt mee in verschillende projecten en treedt met zijn 80’s rockband op in binnen- en buitenland. Markt geeft ook veel les en dit doet hij onder andere bij Muziek&Zo, waar hij uiteraard de gitaarlessen voor zijn rekening neemt.

Robert:
Hij is de bassist van Sèz-You Showband en zorgt samen met drummer Herman voor het groovende fundament van de muziek. Hij studeert basgitaar aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en is gek op allerlei stijlen muziek, van rock tot soul, pop tot reggae en van jazz tot funk en alles wat daar maar tussenin zit.
Hij ontwikkelde zijn interesse voor muziek toen hij op de middelbare school zat. Gestimuleerd door deze interesse en door een aantal vrienden die al een instrument bespeelden begon hij op zijn vijftiende zelf op zijn eerste instrument: het keyboard. Een jaar later, terwijl hij bij de lokale muziekwinkel werkte, ontdekte hij de basgitaar. In deze vroege jaren van zijn muziekcarrière speelde Robert in een aantal bandjes, als bassist en als toetsenist.
Vanaf zijn studentenperiode in Groningen groeide zijn liefde voor muziek en speelde hij op bruiloften, feesten en in kroegen met verschillende bands. Het repertoire varieerde van rock ‘n’ roll tot jazzy funk en van progressieve rock tot soulvolle blues en hier en daar zelfs wat hip hop.
Robert verzorgt bij Muziek&Zo de baslessen.