Met dit koor worden verschillende popsongs van de jaren ’80 tot nu ingestudeerd. Deze nummers worden meerstemmig gemaakt en er wordt gewerkt aan samenzang, kleuren van de stemmen, intonatie, dynamiek, solozang en uitstraling van zowel de groep als het individu. Ook worden er simpele choreografiën toegevoegd.

Dit popkoor is voor iedereen die graag muziek maakt heel leerzaam, maar daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig en leuk om samen te zingen en tot een mooi eindresultaat te komen.

Optreden is dé manier om dingen te leren waar je tijdens een les misschien nooit bij stil had gestaan, zoals omgaan met zenuwen. Je staat ineens op een podium, met de spotlights op jou gericht en mensen die naar jouw muziek komen luisteren en kijken, dus de uitstraling van het koor is ook heel belangrijk! Dit is natuurlijk spannend, maar het is vooral heel leuk om wat je geleerd hebt te kunnen laten zien aan je familie en vrienden. Daarom worden er regelmatig optredens op verschillende locaties verzorgd en hebben we één keer per jaar een voorspeelavond met optredens van al onze leerlingen in onze eigen Theaterzaal.

Alle groepslessen duren 60 minuten en kosten €10,- per persoon per les

Schrijf je nu in voor een gratis proefles